KANDER proje kapsamında motivasyon gezisini karadenize yaptı.

KANDER’in Farkındalığımı artırıyorum hayata katılıyorum projesi faaliyetlerine başladı. Proje kapsamında 3 Günlük gezisini karadenize yaptı.

İçişleri Bakanlığı, Sivil Toplumla ilişkiler Genel Müdürlüğü, Çorum Valiliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü ve Çorum Kanser Hastaları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (KANDER) işbirliği ile “Farkındalığımı Artırıyorum Hayata Katılıyorum” projesi hayata geçirildi.

“Farkındalığımı Artırıyorum Hayata Katılıyorum” Projesinin ilk faaliyeti olan motivasyon gezisinde kanser hastaları ve dernek gönüllüleri ile birlikte 3 günlük Karadeniz turu gerçekleştirildi.

Rüya gibi geçen turda hastaların sağlıklı bir tatil geçirebilmesi için yemekten kalacak yere kadar her şey itina ile seçildi. Konforlu odalarda kalıp, lüks restoranlarda yemekler yedirildi. Kendi özel ihtiyaçları dışında hiçbir şeye ücret ödemeden; Ordu, Giresun, Rize ve Trabzon’da tarihi yapıların yanı sıra doğal güzellikleri de içine alan 3 günlük rüya gibi bir tatil geçiren hastalar ve derneğe gönül vermiş gönüllülerin mutluluk yüzlerinden okunuyordu.

#kanser #motivasyon #proje #karadeniz #gezi #SağlıklıYaşam

Yorumlar

Yorum Yaz

Değerlendirme yapınız 1-5 arası!

Bizden haberdar olmak ister misiniz?


Copyright , Her hakkı saklidır. sektorlerfirmalar.com | 2016